Had het niet van mij verwacht

We hadden een jaarplaats op de camping hier gingen we vaak heen en mijn man kon nog naar zijn werk heen. Hij had ook vaak ongeregelde werktijden. Ploegendienst. Mijn man had al vaker gevraagd om iemand erbij te hebben maar dat wilde ik niet. De meeste mensen in onze buurt kennen we wel met sommige praten we wel eens maar sommige van alleen goede morgen of middag.

Zo stonden ook 2 vrouwen ook opeen vaste jaarplaats, Soms had ik wel contact met hun als we samen in het toiletgebouw waren. Mijn man had deze week nachtdienst. Trouwens ik ben Hilde 40 jr mijn man Nico is 49 jr. Deze morgen stond ik naast een van die vrouwen te wassen en we hadden over verschillende onderwerpen. Ook dat we het nog wel deden hier meer als thuis omdat we hier meer alleen waren. Of ergens het bos in. Zij deden het ook vaker maar in het bos vonden ze het nog onwennig. We stonden beide topless zag haar borsten en haar tepels Ik vond ze wel mooi uitzien en dat vertelde ik ook haar haar Johanna was haar naam 35 jr, Ze vertelde dat ze bi was en ook van mannen hield niet dat ze het vaak deed. Vertelde dat mijn man wel eens vroeg om iemand erbij te hebben maar dat ik het nog niet wilde. Ze maakte een opmerking over mijn tepels van mooi en ze streelde die even. Ik schrok wel ze keek me aan je vind het lekker of niet. Ik moest wel toegeven ze pakte mijn hand legde die op haar borst en haar tepel.

Ik wilde terugtrekken niet hier zei ik als er vrouwen komen en zien ons zo staan. Ze gaf me een kus op mijn mond toen zei ze je hebt gelijk kom straks maar koffie drinken. Ik deed het, de andere dame was Inge en zij was 39jr. We dronken koffie en toen een glaasje water voor de smaak heb ik iets bij in gedaan. Lekker zei ik. We kregen over topless liggen thuis wel zei ik en soms hier in de duinen maar niet naakt zei ik. Johanna zei tegen Inge ze heeft mooie borsten vanmorgen stond ze naast me met wassen. Jou borsten mogen er ook zijn ging ik door. Toen zag ik de tepels van Inge door haar shirt heen ze had geen b.h om. We kregen over sexy lingerie vertelde dat ik het wel mooi vond om mijn man te verleiden.

Vrouwen niet vroeg Johanna omdat jij vanmorgen het wel lekker vond om min borsten te strelen. Vanmorgen wel zei ik en kleurde. Inge stond op gaf me een kus op mijn wang geeft niets zei ze, Ze pakte mijn hand legde die op haar borst ik heb geen bh om zei ze, Dat had ik al gezien zei ik. Johanna kwam achter me staan legde haar hand op mijn borsten Voelde haar borsten tegen mijn rug aan. Ik wist niet wat me overkwam. Voelde de tong van Johanna langs mijn oorlel gaan ik kreunde nu hier word ik altijd geil van. Haar handen gingen onder mijn shirt en over mijn bh heerlijk was dit, deed mijn ogen dicht. Goed zo hoorde ik haar zeggen geniet maar mijn shirt ging uit en de b.h ook. Inge nam mijn tepel in haar mond. Hoorde laat je gaan hier heb je naar verlangd. Kreunde weer. Inge stopte even deed ook haar shirt uit en ze had onze glazen weer gevuld water met ontwenning/verwenningsdrankje. We dronken de glazen leeg. Ook Johanna deed haar shirt uit en ook haar bh. Wat mooie borsten zei ik pakte een borst van Johanna vast maar ook een borst van Inge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *