Promotie (en de gevolgen)

(Wat voorafging: Maarten, een 35 jarige sales manager stond op punt promotie te maken. Hij was bij zijn baas, Koen, hij schatte hem tussen de 50 en 55 jaren, om de details van het contract nog te regelen. Diens vrouw, Jenny, had voor een hapje en een drankje gezorgd. Nu was ze terug naar de keuken).

Door de grote ramen in het salon, staan Maarten en zijn baas in de tuin te staren. Maarten geeft nog wat complimentjes daarover. Opeens voelt hij twee handen op zijn achterste, ze strelen over zijn kontje.
Shit, denkt ie, maar hij geeft geen krimp. Koen staat nu vlak achter zijn werknemer, en fluistert in zijn oor: “Mike is hier gisteren ook geweest voor dezelfde baan”, Zijn handen gaagn nu naar zijn buik en borsten. Hij trekt Maartens hemd uit zijn broek en begint het open te knopen; “Hoever wil jij daarin gaan?”
“Wat als jouw vrouw binnen komt?”
“Ze is hier toch niet nu”, en bij het bovenste knopje is zijn hemd helemaal open. Hij wordt opnieuw over de strakke buik en borst gestreeld, en ook over beide tepels.
Mike kon die job niet zo goed, dacht Maarten, maar ik ga mij nu niet laten kennen, zo dicht bij deze mooie promotie. Koen neemt Maartens hemd vast en laat het over de schouders van zijn sales manager naar beneden zakken. Hij kust Maarten op de schouder en in de nek. Deze draait zich om, en begint het dure, witte hemd van zijn baas los te knopen. Eenmaal open, duwt ook hij het hemd over zijn schouders, hij grijpt zijn slanke baas met beide handen bij het kontje en trekt ‘m tegen zich. Als hun hoofden bijna tegen mekaar komen, kijkt ie ‘m geil aan en zegt: “Ik doe alles”.
Dan duwt hij zijn lippen tegen deze van Koen. Hij zuigt er lichtjes aan. Die beantwoordt zijn kussen, door zijn mond te openen. Maarten wist wat er van hem verlangd werd: hij moest zijn tong in de mond van zijn baas steken. Ze beginnen te tongen, eerst rustig verkennend, daarna intenser. Voor het grote raam.
Koen maakt Maartens riem los en trekt deze in één beweging uit zijn broek. Hij laat de riem op de grond vallen: “Wat denk je, Maarten, naar de slaapkamer?”
“Samen, lekker”.

Beide mannen wandelen halfnaakt door het huis. Koen opent aan de andere kant van het huis de deur van de master bedroom, en geeft Maarten een duwtje in de kont.
Deze schrikt even. Midden op het grote bed, ligt Jenny, op haar zijde, ze kijkt hem uitdagend aan. Ze is gekleed in een witte korte kamerjas. Enkel haar hoofd en benen zijn zichtbaar.
De baas komt weer achter hem staan, kust hem opnieuw, in de hals, en streelt over Maartens kruis: “Wat vind je?”
“Lekkere benen”. Hij overdrijft een beetje, want heel jong is ze niet meer. Maar ondanks een paar rimpels, ligt ze er bloedgeil bij: “Alleen maar om naar te kijken?”
De baas knoopt en ritst Maartens broek open, en laat deze tot op de enkels zakken: “Nee hoor, je mag ze ook voelen, strelen, kussen, likken.
Terwijl Maarten het bed op kruipt, trekt Koen Maartens broek helemaal uit, samen met zijn schoenen en sokken. Deze heeft dan enkel zijn donkerblauwe boxer nog aan. Hij heeft zicht op een waarschijnlijk lekker gevormd kontje, en een slank en gebruind lijf.
Maarten moet even aan zijn vrouw denken, die nu thuis is. Maar hij kan niet meer terug. En trouwens, zo’n geil lijf voor zijn neus. Hij streelt eerst een beetje aarzelend haar voetjes. Dan komt ie met zijn gezicht dichter, en kust deze. Heerlijke parfum, zelfs op de voeten. Hij kust dan haar kuiten en knieën. Hij gaat steeds hoger, tot ie aan de onderkant van haar kamerjas komt. Hij gaat voorzichtig met zijn hand onder haar korte witte kamerjas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *